Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Το πρωτοσέλιδο-«ζωγραφιά» της «Α’ Bola» για τον… χιλιάρη - Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ.

* περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: "Κεραυνοί" Ρόι Κιν για Ζοάο Φέλιξ: "Î'ν ήμουν ο Ρονάλντο
"Κεραυνοί" Ρόι Κιν για Ζοάο Φέλιξ: "Î'ν ήμουν ο Ρονάλντο from www.mysports360.com
Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ. * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. O κριστιάνο ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ του φετινού champions league. Ο κριστιάνο ρονάλντο ισοφαρίζοντας για την πορτογαλία στο 89' την ιρλανδία έφτασε τα 110 γκολ κι έγραψε ιστορία και λίγο μετά πέτυχε και το . Ο πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ σε 13 λεπτά στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το . Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το .

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο κριστιάνο ρονάλντο ισοφαρίζοντας για την πορτογαλία στο 89' την ιρλανδία έφτασε τα 110 γκολ κι έγραψε ιστορία και λίγο μετά πέτυχε και το . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κριστιάνο ρονάλντο. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Ο πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ σε 13 λεπτά στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το . Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Δεν σταματιέται ο κριστιάνο ρονάλντο! O κριστιάνο ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ του φετινού champions league.

Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. O κριστιάνο ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ του φετινού champions league. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κριστιάνο ρονάλντο.

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Î'ΕΛ-Παναθηναϊκός: Ο Πινακάς σοκάρει τον Παναθηναϊκό στο 87
Î'ΕΛ-Παναθηναϊκός: Ο Πινακάς σοκάρει τον Παναθηναϊκό στο 87 from onsports.bbend.net
Ο πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ σε 13 λεπτά στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το . Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ. O κριστιάνο ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ του φετινού champions league. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το .

Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ σε 13 λεπτά στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο ισοφαρίζοντας για την πορτογαλία στο 89' την ιρλανδία έφτασε τα 110 γκολ κι έγραψε ιστορία και λίγο μετά πέτυχε και το . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κριστιάνο ρονάλντο. Δεν σταματιέται ο κριστιάνο ρονάλντο! Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ. * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Δεν σταματιέται ο κριστιάνο ρονάλντο! Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο κριστιάνο ρονάλντο ισοφαρίζοντας για την πορτογαλία στο 89' την ιρλανδία έφτασε τα 110 γκολ κι έγραψε ιστορία και λίγο μετά πέτυχε και το . Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Ο πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ σε 13 λεπτά στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το . Το πρωτοσέλιδο-«ζωγραφιά» της «Î'’ Bola» για τον… χιλιάρη
Το πρωτοσέλιδο-«ζωγραφιά» της «Î'’ Bola» για τον… χιλιάρη from metrosportls-sf.cdn.edgeport.net
Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κριστιάνο ρονάλντο. Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Δεν σταματιέται ο κριστιάνο ρονάλντο!

* περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

O κριστιάνο ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ του φετινού champions league. Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με κριστιάνο ρονάλντο. Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Ο κριστιάνο ρονάλντο ισοφαρίζοντας για την πορτογαλία στο 89' την ιρλανδία έφτασε τα 110 γκολ κι έγραψε ιστορία και λίγο μετά πέτυχε και το . Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ. * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Ο πορτογάλος σταρ πέτυχε δύο γκολ σε 13 λεπτά στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με το . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση .

Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Το πρωτοσέλιδο-«ζωγραφιά» της «Î'’ Bola» για τον… χιλιάρη - Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ.. O κριστιάνο ρονάλντο έβαλε το πρώτο γκολ του φετινού champions league. Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Δεν σταματιέται ο κριστιάνο ρονάλντο!

‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021 κριστιάνο ρονάλντο. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: